Forum Issue

6 months ago | Rhodeworks (Member)

So, I'm having an issue with the WFG forums. I'm unable to reply to my review offering thread. Everything below Rhythm's post #17 is a white box and I have no way of reaching the reply function or seeing any posts after it (even though my previous replies are 18 and 20). It happens on both Chrome and Firefox, even after clearing the cache. I'm assuming the white box corresponds to the area of the browser that is sectioned off as the Add A New Topic function is.

Read responses...

Responses

  1. TanaNari (Member)

    Posted 6 months ago

    Hmm. Still works for me.

    Is it just that thread, or is it happening in others as well?

    Author of Price.
  2. Sharkerbob (Member)

    Posted 6 months ago

    This has happened to me before and seems to be a site glitch. Only thing for it is to wait it out. If it hasnt cleared up by tomorrow try contacting the admin i guess.

  3. TanaNari (Member)

    Posted 6 months ago

    Whelp... I've had a "refuse to log me in for a week" glitch, so it's not the oddest thing this site's ever done.

    If it's still a problem when you get back on... go ahead and post what you want said over there in this thread and I (or maybe someone else might beat me to it- I'm not territorial) will copy/paste it over.

    Author of Price.
  4. unice5656 (Member)

    Posted 6 months ago

    I had this problem before and I forget exactly what I did, but I think it was something to do with logging in and out that made it go away.

  5. Rhythm (Member)

    Posted 6 months ago

    That happened to me for a bit, but I fixed it by logging out and back in again.

  6. Rhodeworks (Member)

    Posted 6 months ago

    It seems to be specifically only that thread, with no change if I log in and out.

    Thanks, TanaNari, I just wanted to let people know that I've started getting through the reviews. I've got the ones I've already put up done, plus one for Chosen Shackles (not listed yet) and that I won't be reviewing the Diary of Erica Kron because it's a RoyalRoad hosted fic.

  7. TanaNari (Member)

    Posted 6 months ago

    And done. I expect you to give me a great review in exchange.

    ... That's a joke. I am joking. And it's sad that the world's in such a state that I have to put this disclaimer here at all.

    Author of Price.
  8. Rhodeworks (Member)

    Posted 6 months ago

    TanaNari's Post #7 of the topic Forum Issue is a marvelous tour de force that left me on the edge of my seat. Unfortunately, it was over before I felt it could truly begin. Three stars, worth a look.

    Weirdly enough, I can post in the thread since you posted. I wonder if it's linked to my posts being the last in a given thread. I'll keep an eye on this and see if it crops up again.

  9. TanaNari (Member)

    Posted 6 months ago

    *Slow clap*

    I walked right into that one. Good show.

    Anyhow, I can't even begin to guess what was up with that bug. My mastery of websites is... well, it's nonexistent. I can barely use the most basic tools wordpress gives me access to *after* looking up a guide.

    Author of Price.
  10. unice5656 (Member)

    Posted 6 months ago

    Man, now I wish this forum let you give reputation. That was a +2 for sure.

  11. Sharkerbob (Member)

    Posted 6 months ago

    Thats sounds familiar actually i think one of the times it happened to me, someone else posting might have been what knocked out the glitch. Hweird.

Reply

You must log in to post.